CENTRU COMERCIAL ONLINE


VISMART UNEȘTE TOATE MAGAZINELE ȚĂRII PE O PLATFORMĂ, FĂCÂNDULE ȘI MAI APROAPE DE POTENȚIALII CUMPĂRĂTORI DIN ORICE COLȚ AL MOLDOVEI.

CLIENȚII NOȘTRI

Noi avem grijă de ai noștri clienți și facem tot posibilul și imposibilul pentru a spori vânzările clienților noștri. SMM – marketing, publlicitate în rețelele sociale, GOOGLE și toate platformele publicitare disponibile. Toate acestea sunt incluse în pachetele noastre și sunt desfășurate de către managerii portalului pe parcursul întregului an pentru fiecare companie în parte.

VISMART – ÎNSEAMNĂ COMODITATE

Neajunsul platformelor de comerț online disponibile este antichitatea acestora. Noi sesizăm, că pentru orice business, în prioritate sunt clienții! – tocmai de aceea zilnic ne perfecționăm. Efectuarea cumpărăturilor pe portal este la fel de comodă cât de pe dispozitivile mobile, atât și pe ecranele full size.

Scopul nostru este de a crea o rețea cât mai comodă în folosire pentru cumpărători și vânzători, cu o interfață frumoasă, cu un service calitativ și cu cel mai mare asortiment de produse și servicii din țară, ceea ce va permite companiilor să-și mărească zilnic numărul de clienți.

DEPRE COMPANII

Noi Vă propunem să povestiți cât mai mult despre Dumneavoastră. Pagina Dumneavoastră personală, informația despre companie pe fiecare pagină a produsului, catalogul personalizat al produselor Dumneavoastră și nu în ultimul rând cartea de vizită.

Pentru cine e actual

Pentru un business de succes

Ca o piață adăugătoare de desfășurare

În scopuri publicitare

Pentru atragerea clienților noi

Pentru dezvoltarea comerțului online

Pentru StartUp-uri

Fără cheltuieri suplimentare pentru publicitate

Internet magazin complet fără investiții

Livrarea produselor fără bătăi de cap

Flux de clienți

Pentru cei care au deja un site

Un flux adăugător de clienți

Publicitatea site-ului de bază

O pagină web adăugătoare în internet

Dezvoltarea business-ului B2C și B2B

O bază de clienți noi

Doriți să vindeți pe VISMART?

Vă rugăm să complectați forma de mai jos și cerereava Dumneavoastră va fi analizată în scurt timp

Adaugă magazin

Atenție! Serviciile portalului sunt oferite contra plată